Workshop ‘plein-air’ met Margreet Boonstra

Museum Dr8888 organiseert samen met Margreet Boonstra een workshop ‘plein-air’ schilderen. Met schildergerei en ezel trek je naar buiten om de kleuren en de vormen van de natuur te ‘vangen’ en over te brengen op doek. Margreet Boonstra leert je, in de mooie binnentuin van het museum, de basistechnieken van het plein-air schilderen.

Workshop
Deze tweedaagse workshop vindt plaats op zaterdag 5 oktober en op zaterdag 2 november. Wil je mee doen? Geef je dan op via [email protected]

Wanneer: Zaterdag 5 oktober en/of op zaterdag 2 november
Van 9.30 tot 12.00 uur
Waar: Museum Dr8888
Kosten: €40 per dagdeel, inclusief alle benodigdheden, koffie/thee en iets lekkers (opgave voor één dagdeel is mogelijk)

Over Margreet Boonstra
Margreet Boonstra (1967) is geboren in Drachten. Ze woont en werkt sinds enige jaren in Buitenstvallaat. Haar werken worden gemaakt op locatie, dat wil zeggen dat de kunstenares er met haar materialen op uit trekt om in de natuur ‘en plein air’ haar doeken te schilderen. In alle jaargetijden en weersomstandigheden. In de schilderijen is de passie voor het landschap in alle verschijningsvormen te herkennen.

In het kader van een duurzame en culturele samenwerking organiseert Museum Dr8888 samen met Rabobank Drachten Friesland Oost van 1 juli t/m 13 januari 2020 een tentoonstelling met het werk van kunstenaar Margreet Boonstra.