Voorstelling wegens groot succes herhaald!

basislogoDoor het grote succes van de vorige keer komt de voorstelling Bahnhof Drachten-Berlin nog een keer naar Museum Dr8888 en wel op zondag 30 maart.

Wederom slaan De Meldij en Museum Dr8888 de handen ineen om deze bijzondere voorstelling te laten plaatsvinden. Deze coproductie wordt uitgevoerd in het kader van de tentoonstelling Palet van het Interbellum die haar laatste dag in het museum beleeft.
Dirigent en zanger Marco Rypma en enkele leden van het theaterkoor Marcanto zijn de uitdaging aangegaan een voorstelling te maken die zich afspeelt in de periode van het interbellum. Het jaar 1930: een jaar na de wereldwijde beurskrach. Berlijn is het middelpunt van deze voorstelling; de stad en haar inwoners staan centraal.

Bahnhof Drachten-Berlin is een samenspel van muziek, gedichten en film. Het is een spanningsveld tussen weten en voelen, tussen vooruitzien en dagelijks vermaak met muziek van o.a. Lehar, Abraham, Kalman en de Comedian Harmonists.

Stap op in Bahnhof Drachten en reis mee naar het Berlijn tijdens de periode van het Interbellum!

Bahnhof Drachten-Berlin
Zondag 30 maart 2014
Entree: €3,00  of in combinatie met expositie € 3,00 extra op toegangsprijs.

Reserveren? Bel naar 0512 515647 of mail naar info@museumdrachten.nl