Museum Dr8888 en het Van Doesburg-Rinsemahuis zijn weer geopend voor publiek. De eerstkomende tijd houden we aangepaste openingstijden aan. Voor zowel het museum als de museumwoning VDRH geldt dat er vooraf gereserveerd moet worden.

Aangepaste openingstijden
Museum Dr8888 is geopend van donderdag t/m zondag, van 11:00-17:00 uur.
Museumwoning het Van Doesburg-Rinsemahuis is open van vrijdag t/m zondag, van 14.00-17.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Hoe te reserveren?
Voor bezoek aan het museum t/m 28 juni kun je telefonisch reserveren via 0512-515647. We zijn dagelijks van 11:00-17:00 uur bereikbaar voor reserveringen. Voor bezoek aan het museum vanaf 2 juli kun je uitsluitend online reserveren. Dit kan vanaf 25 juni, dan staat ons online reserveringssysteem namelijk op de website.

Maatregelen
Om onze bezoekers veilig, verantwoord én gastvrij te kunnen ontvangen hebben we extra huisregels opgesteld in verband met het coronavirus. We volgen hierbij de richtlijnen en protocollen opgesteld door het RIVM en de Museumvereniging. We verzoeken je goed de huisregels te lezen voordat je besluit het museum te bezoeken.

Extra huisregels in verband met het coronavirus

• Vooraf reserveren is verplicht.
  • Ben je de afgelopen twee weken ziek geweest of heb je last van verkoudheidsklachten, stel het bezoek dan nog even uit. Dus kom alleen als je gezond bent. Bij binnenkomst in het museum vragen we je of je gezond bent en geen klachten hebt die passend zijn bij het coronavirus.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Desinfecteermiddelen zijn op verschillende plekken aanwezig in het museum.
  • Geniet van de kunst, maar blijf op 1,5 meter afstand van andere bezoekers en onze medewerkers.
  • De looproute is eenrichting, volg deze route.
  • Betalingen alleen met pin of telefoon (contactloos).
  • Fotograferen en filmen in het museum is niet toegestaan.
  • Het museumcafé en de museumtuin zijn alleen toegankelijk voor museumbezoekers.
  • Indien gebruik van de lift noodzakelijk is, graag melden bij de balie. Je zult door een medewerker worden begeleid.
  • Als het kan: laat je jas thuis of in de auto, zodat je de garderobe kunt overslaan. En neem een kleine tas mee, zodat je geen locker nodig hebt.
  • Volg de aangegeven richtlijnen en instructies van onze medewerkers op.
  • Bij het niet naleven van deze huisregels, verzoeken wij je het museum te verlaten.
  • We kunnen door de GGD gevraagd worden om bezoekersinformatie (naam en e-mail/telefoonnummer) in het kader van bronnen- en contactonderzoek rond Corona vrij te geven. We zijn verplicht hieraan mee te werken.