UITSLAG BEKEND – Uit de 115, zeer kwalitatieve en inhoudelijk interessante, inzendingen voor de Dada Collagewedstrijd zijn drie winnaars gekozen. De winnaars zijn – unaniem – gekozen door een jury onder leiding van gastcurator Renate Boere en haar team, inclusief educatiestagiairs Freya, Femke en Julia. De drie werken zijn gekozen omdat ze volgens de jury een prachtig tijdsbeeld geven van de huidige maatschappij.

Winnaars:
Nummer 84: Lineke Hansma, nummer 4: Harma de Wilde en nummer 64: Margriet Kleinenberg.

PRIJS: De drie winnaars van de collagewedstrijd krijgen ieder een prachtige uitgave van het boek ‘Beyond DADA – The urgency of making stuff’. Ieder exemplaar is uniek, vanwege de modificaties die de studenten van de Willem de Kooning Academie in een performance aanbrachten in de boeken. De winnaars krijgen de boeken zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Daarnaast is een extra tentoonstellingswand ingericht met 70 geselecteerde werken. De uitbreiding van de tentoonstelling is nog t/m 30 september te zien. Daarna worden alle werken die voorzien waren van een naam en adres teruggestuurd.