Workshopfestival tijdens Uitmarkt Drachten

image-2015-09-15Op zondag 27 september van 14.00 – 17.00 uur is op het Museumplein de jaarlijkse Uitmarkt van Drachten. Museum Dr8888 organiseert i.s.m. Studio Schuim het workshopfestival Open die deur! Er worden deze zondag vier (!) workshops tegelijkertijd aangeboden aan kinderen van 6-13 jaar, van 14-16 uur. De workshops zijn gratis!

Kinderen van 6-13 jaar zijn welkom op het Museumplein om, onder leiding van het Team Kinderatelier, een aantal ietwat ruige en robuuste objecten te maken, waarbij spel, kunst en ontwerp samen tot nieuwe dingen kunnen leiden.

Uitmarkt Workshopsfestival 2015

We bieden maar liefst vier workshops aan – tegelijkertijd:

1. Meubel van hout, spijkers en bannerdoek maken met John Bosma van Studio Schuim
  2. Muziekinstrument maken van flessen, papieren borden, pvc buizen en tape. Met Anneloes de Lange (student Academie Minerva)
  3. Sieraden maken van fietsbanden met Lucienne Meinsma, bewoner van de papegaaienbuurt en maker van avant-garde sieraden onorthodox materiaal.
  4. Tekenworkshop en collagetafel, met Margriet Tip.