César Domela, De Stijl in kunst en typografie
29 januari – 2 april 2017
De tentoonstelling toonde een dwarsdoorsnede van de duizendpoot Domela: van zijn ontwerpen voor tijdschriften tot zijn reliëfs. Naast werken van César Domela zijn op de tentoonstelling werken te zien van collega-kunstenaars Theo van Doesburg en Thijs Rinsema, alsmede Piet Zwart, Jac Jongert en andere vormgevers en typografen die zowel door het constructivisme als De Stijl zijn beïnvloed.

De Stijl in Drachten: Theo van Doesburg, kleur in architectuur
16 april – 25 juni 2017
Vanaf 16 april 2017 presenteerde Museum Dr8888 de tentoonstelling De Stijl in Drachten: Theo van Doesburg, kleur in architectuur. Te zien waren o.a. kleurontwerpen, glas-in-loodramen, schilderijen en poëzie van kunstenaars als Theo van Doesburg, Thijs Rinsema en Evert Rinsema. Bijna alle ontwerpen van Theo van Doesburg in Drachten waren voor het eerst bij elkaar te zien.

De Stijl en expressionisme in de tropen
9 juli – 17 september 2017
Tentoonstelling van de projecten die Gerrit Rietveld heeft uitgevoerd op Curaçao. Daarnaast was o.a. een uitgebreide selectie te zien van werken van kunstenaarsechtpaar Chris en Lucila Engels.

De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland
1 oktober 2017 – 14 januari 2018
Van 1 oktober t/m 14 januari 2018 was de tentoonstelling De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland te zien in Museum Dr8888. Het museum toonde een overzicht van (Stijl)kunstenaars die actief waren tijdens het interbellum in Noord-Nederland, met ook aandacht voor de bron: kunstenaars uit Rusland en Duitsland (Bauhaus) die de kiem vormden van het constructivisme.