Museum en bedrijfsleven werken samen aan een bruisend Drachten. Kom 8er Museum Drachten staan en word Business Member, Corporate Member of Partner van het museum.
Museum Dr8888 is een ondernemend en innovatief museum. Dat blijkt wel uit de vele aansprekende tentoonstellingen en spraakmakende evenementen die er door het museum worden georganiseerd. Deze activiteiten trekken niet alleen publiek uit de regio Drachten, maar juist ook van ver daar buiten. Het positieve imago van Drachten als stad coor kunst en cultuur is erdoor versterkt, maar Drachten is ook als bedrijvige en interessante provincieplaats op de kaart gezet.

Drachten en het museum zijn nu toe aan een volgende stap. Om die te kunnen maken zoeken wij verbinding met het bedrijfsleven. Wij zijn ervan overtuigd dat een verbinding tussen de cultuur van Museum Dr8888 en het actieve en innovatieve bedrijfsleven van Drachten veel mogelijkheden biedt om Drachten daadwerkelijk te veranderen in een bruisende stad waar bezoekers graag naar toe komen.

U kunt zich als partner verbinden aan Museum Dr8888. Als partner maakt u bijzondere projecten mogelijk en draagt u op een speciale manier uw betrokkenheid bij kunst en cultuur uit. Zo kunt u bijvoorbeeld bijdragen aan een project of een tentoonstelling of aankopen mogelijk maken.  Interesse? Neem dan contact met ons op!


Partners

Business members