Niet bang voor het nieuwe en nooit geweest ook!

Museum Dr8888 is een ondernemend en innovatief museum voor jong én oud. Wij organiseren niet alleen aansprekende en spraakmakende tentoonstellingen en evenementen, maar vertellen ook verhalen over kunst en cultuur aan de hand van onze unieke collectie. In het bijzonder het verhaal over vernieuwing en lef: hoe twee Drachtster schoenmakers begin 20ste eeuw de internationale avant-garde naar Drachten haalden en lieten zien dat ze niet bang waren voor het nieuwe. Ze durfden destijds de verbinding aan te gaan met de buitenwereld en dat is ook wat wij willen.

Kunst hoort namelijk niet alleen thuis in de depots en aan de museummuren, maar ook buiten de muren van het museum. Wij vinden het belangrijk om als museum midden in de samenleving te staan. Daarom zoeken we doelbewust de verbinding met de buitenwereld: met de gemeenschap, zorginstellingen, onderwijs, maar ook met het bedrijfsleven.

Samen met het bedrijfsleven willen we weer, net als toen, staan voor vernieuwing, verbinding en lef!

Herkent u zich hierin en draagt u kunst, cultuur en erfgoed ook een warm hart toe? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijke mogelijkheden op een rijtje gezet om uw naam aan Museum Dr8888 te verbinden. Kijk hier voor de mogelijkheden: Sponsorfolder 2020.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!


Partners

Rinsemaclub