Nieuw: Tijdschrift DADA in Stijl

logo-manifestatie-dada-in-stijl-eind-copyOp dinsdag 26 februari wordt in het auditorium van Museum Dr888 het nieuwe jongerentijdschrift DADA in Stijl gelanceerd. Het is een kunsttijdschrift over het Dadaïsme en De Stijl en wat je er nu nog van terug ziet in de hedendaagse kunst en cultuur.

Het hele tijdschrift is gemaakt door studenten van Minerva Academie voor Popcultuur en ROC Friese Poort, afdelingen Journalistiek, Fotografie en Art & Design. De jongeren hebben met deze productie laten zien wat ze waard zijn. De kwaliteit is van hoog niveau.

Met een groep jonge journalisten, fotografen en vormgevers is een zoektocht gedaan naar allerlei verwantschappen en cross-overs. Het resultaat is DADA in Stijl!

Het tijdschrift is vanaf woensdag 27 februari voor €  3,95 te koop in Museum Drachten.