KOFFIECONCERT JUSTUS (finissage tentoonstelling)
Zondag 27 juni/11.00 uur/Prijs: €15

Op zondag 27 juni komt JustUs naar Museum Dr8888 voor een koffieconcert in de mooie museumtuin. Begeleid door pianist Hans Visser zingt chansonnier Justus Werle Nederlandse, Engelse en Franse ballads en chansons. Met klassiekers van onder meer Ramses Shaffy, Frank Sinatra, The Beatles, Jacques Brel, Wim Sonneveld en Bob Dylan willen ze de gevoelige snaar bij het publiek raken.

Het concert begint om 11.00 uur en duurt tot ca. 13.00 uur (incl. pauze met koffie, thee en wat lekkers). Het concert vindt plaats ter afsluiting van de tentoonstelling Waanzinnig! Het buitengewone leven van Klaas Koopmans die alleen nog die dag te zien is in het museum.

Aanmelden via: info@museumdrachten.nl. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 25 juni. Er is ruimte voor 18 personen, Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Live sessie schilderen met Gosse Koopmans

Vrijdag 25 juni / start: 14.00 uur & einde: 16.00 uur / entree: reguliere toegangsprijs (gratis voor kaarthouders)

Op vrijdag 25 juni komt kunstenaar Gosse Koopmans weer naar het museum voor een live sessie schilderen op locatie. Dit is je kans om van dichtbij mee te maken hoe een kunstenaar tot een (meester)werk komt. En nog leuker: je mag hem deze middag het hemd van zijn lijf vragen.