Vanwege de aanhoudende coronacrisis en de daarmee samenhangende maatregelen, heeft Museum Dr8888 besloten om het tentoonstellingsprogramma van 2021 gedeeltelijk te wijzigen.

Klaas Koopmans-tentoonstelling verlengd
We hebben besloten om de tentoonstelling Waanzinnig! Het buitengewone leven van Klaas Koopmans te verlengen. De tentoonstelling met de hoogtepunten uit het oeuvre van Klaas Koopmans is nog te zien tot en met 30 mei.

Alles uit de kast
In juni zetten we met Alles uit de kast het museum een maand op z’n kop met een inspirerend activiteitenprogramma. Binnenkort meer nieuws over de inhoud van het programma.

Ode aan het Landschap
Van 9 juli t/m 3 oktober brengen we een Ode aan het Landschap en haken daarbij aan op het gelijknamige themajaar dat vanuit het NBTC wordt georganiseerd.

Even goede Vrienden
De tentoonstelling Even Goede Vrienden hebben we verplaatst naar het najaar: de tentoonstelling over samenwerkingen en vriendschappen in de kunstwereld, opent op 15 oktober 2021.