Kinderpret in Kerstvakantie

kinderatelierMDKinderen die tijdens de kerstvakantie een bezoek willen brengen aan Museum Dr8888 worden uitgedaagd hun eigen WAUW-werk te kiezen en beschrijven.

In de tentoonstelling Palet van het Interbellum’zijn veel bijzondere werken te zien van bijvoorbeeld Hendrik Werkman, Theo van Doesburg, Piet Zwart, Charley Toorop en een nieuw ontdekt werk van Belgisch kunstenaar Constant Permeke. Na het doen van de kijkwijzer kan je bij de balie een kleinigheidje ophalen.
Daarnaast zijn er vier verschillende kleurplaten ontwikkeld door een leerling vormgeving van het ROC Friesepoort. Teken een eigen hoofd of lijf in een van de schilderijen uit de tentoonstelling.
Voor de jongsten is er ook Stijl-Lego. Ontwerp een eigen Stijl-lego-huis of maak de Zaaier in 3D. Je bent welkom in het Kinderatelier.

Helaas vallen de feestdagen allemaal op de woensdagen, dus de eerstvolgende workshop is weer op 8 januari aanstaande. Dan gaan we met vormgever/tekenaar Margreet de Jong van Studio Teer een eigen kleurboek maken.

Geef je alvast op!
Workshops Kinderatelier Dr8888 zijn op woensdagen van 14-16 uur.
Kosten: €2,50 per kind.
Leeftijd ca. 6 t/m 12 jaar.
e. info@museumdrachten.nl 
t.  0512-515647

Wij zijn Eerste Kerstdag en nieuwjaardag gesloten!