Alle inwoners van de gemeente Smallingerland hebben dit jaar gratis toegang tot Museum Dr8888. Nog nooit in het museum geweest? Dan is dit je kans! Kom onze tentoonstelling Iconen van het Noorden bekijken met prachtige werken van o.a. Ids Wiersma en Sierd Geertsma. Let op: vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en een bewijs van adres in Smallingerland.

Actievoorwaarden: Toegang is alleen gratis op vertoon van een geldige legitimatie en op papier een bewijs van adres in Smallingerland. Dit kan bijvoorbeeld een brief van de woningbouwvereniging, energieleverancier of internetprovider zijn. Let op: toegangsgelden worden NIET met terugwerkende kracht terugbetaald. Wilt u meer informatie over de gemeente Smallingerland? Kijk dan hier. Dit initiatief van het museum wordt ondersteund door de gemeente Smallingerland.