Foppe de Haan in Museum Drachten

drachtster-zondagen-logo-highres-websiteOp Culturele Zondag van zondag 15 juli in Drachten komt Foppe de Haan naar Museum Drachten om namens het Foppe Fonds een cheque in ontvangst te nemen.
De cheque is de opbrengst van de veiling van de Rabobankjes die tijdens de Slachtemarathon van 19 juni langs de route stonden  en door kunstenaars in opdracht van de Rabobank zijn gemaakt.

De opbrengst van de veiling was € 1.865,-. Een mooi bedrag voor het sympathieke fonds waar Foppe de Haan zijn naam aan heeft verbonden. De overhandiging van de cheque  vindt plaats om 15.30 uur in het auditorium van Museum Drachten. Arjo Kamp, manager Private Banking zal namens de Friese Rabobanken de cheque aan Foppe de Haan overhandigen .