Familiedag in het teken van Dada

image-2015-12-11 (1)Op zondag 20 december bent u met de hele familie van harte welkom tijdens de Familiedag in Museum Dr8888, die in het teken staat van de Dada-beweging. Eerst gaat u met rondleider Hubert Luymes door het museum en aansluitend krijgt u een workshop van docent Lillian de Vries.

U kunt zich aanmelden via: [email protected] of bel ons op 0512 515647. Let op: we beginnen deze Familiedag een uur vroeger dan gewoonlijk (13:00 – 15:00 uur) i.v.m. het kerstconcert.

Wat gaan we doen?
Het centrale thema van deze Familiedag is DADA. In Museum Dr8888 vieren wij volgend jaar het 100-jarig bestaan van de kunststroming DADA en tijdens de workshop gaan we ons daarop alvast voorbereiden. Heeft u al een idee wat u gaat eten met de kerstdagen? Dit kunt u verwerken in uw ontwerp. Neem bijvoorbeeld mooie plaatjes mee: foto’s, treinkaartjes, snoeppapiertjes, kooktijdschriften of krantenknipsels.

Wat is DADA? Moet kunst precies lijken op de echte wereld of mag het juist heel anders zijn? Moet het altijd serieus zijn of moet u er ook om kunnen lachen? DADA bracht heel veel mensen in verwarring.

*Museum Dr8888 houdt elke derde zondag van de maand een speciale Familiedag voor (groot)ouders, (klein)kinderen en alle andere familieleden.

Informatie:
Familiedag: rondleiding en workshop in het teken van DADA
Datum: 20 december 2015
Aanvang: 13:00 uur – 15:00 uur (we beginnen iets eerder i.v.m. een kerstconcert)
Prijs: toegang museum (kinderen gratis)