Op woensdag 6 april opent de presentatie in Museum Dr8888 van het examenwerk van de tien kandidaten die dit jaar zijn geslaagd voor hun eindexamen BKV aan het VHS Singelland. Dit jaar is het thema: In Beweging. Ieder jaar mogen de leerlingen die slagen voor hun eindexamen hun werk tonen in het museum. De afdeling Horeca van VHS Singelland verzorgt om 16.00 uur de openingsborrel voor kunstenaars,  familie, docenten en vrienden.

De tentoonstelling ‘In Beweging’ van leerlingen van Singelland VHS is te bezichtigen van 6 april tot 11 april in het museum.

Dit jaar zijn de leerlingen Max Neijzing, Bowe Bosma, Leonie van der Weg, Iris Geenen, Huz Amedi, Remy Elsinga, Anke Bouma, Swagata van Kammen, Meike Valk en Femke Joustra geslaagd voor hun examen. Loura Marchal en Thamar Haak, docenten beeldende vorming aan het VHS zijn heel tevreden met het resultaat. De leerlingen hebben op zeer eigenzinnige wijze het thema In Beweging toegepast op hun kunstbeoefening. Een greep uit de titels van de werken: ‘Ticket to the City’, ‘Mechanic Human’ en ‘Mind Blowing’. Marchal en Haak hechten veel waarde aan een presentatie in Museum Dr8888, zo krijgen de leerlingen de kans om hun werk aan een breder publiek te tonen. Hester Jenkins, hoofd educatie en projecten Museum Dr8888 zal de tentoonstelling inrichten.

Peter van Helmond, directeur van VHS Singelland en Paulo Martina, directeur van Museum Dr8888 verrichten de opening op 6 april.