De Museumkoffer is gevuld met nieuwe materialen en opdrachten door Anne de Vries en Esra van der Heide, twee studenten van de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden. De Museumkoffer maakt het museumbezoek voor kinderen actief, speelser en vooral waardevoller. Hij is er in het Nederlands en zal binnenkort ook in het Engels beschikbaar zijn (houd de website in de gaten!). De Museumkoffer met Doeboek is er voor de jonge bezoekers van 6 tot 14 jaar (jongere kinderen mogen het natuurlijk wel samen met hun ouders proberen).

Anne en Esra hebben samen een nieuw doeboek ontwikkeld en vormgegeven. Hij is al getest door de kinderen van een BSO uit Drachten. In de Museumkoffer zit ondersteunend materiaal, zoals een kijkwijzer en attributen om de opdrachten mee te kunnen maken. Ben je nieuwsgierig naar deze koffer? Kom dan vooral langs bij Museum Dr8888! De koffer ligt vanaf woensdag 9 augustus klaar bij de balie!

Kosten: €2,50 per Doeboek en gebruik koffer (dit kan alleen, met z’n tweeën of in familieverband).

Doeboekje: Je hebt nu een aantal gedichten van Kurt Schwitters gelezen. Misschien is het je al gelukt om één voor te lezen, maar hoe klinkt het nou echt? Klik op play om te horen hoe de Ursonate klinkt!