Maak een kunstwerk op woensdagmiddag in het Kinderatelier Dr8888! In het museum hechten wij veel waarde aan kunsteducatie en proberen we leerlingen op een verrassende manier in aanraking te laten komen met kunst. Spelenderwijs kunnen kinderen zich creatief ontwikkelen en leren begrijpen wat kunst is.

Op elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur worden er leuke, vernieuwende workshops georganiseerd veelal met een verwijzing naar Dada & De Stijl.

OVERZICHT WORKSHOPS 

Woensdag 11 juliKubistische maskers
Voor deze opdracht gaan we ons laten inspireren door de kubistische fase van kunstenaar Siep van den Berg. Deze inspiratie verwerken we in een masker. Wanneer de maskers klaar zijn, gaan we daar iets bijzonders mee doen.

Woensdag 18 juliTerugblik in het Atelier
Dit keer staat er niet een techniek centraal, maar juist meerdere. We blikken terug op een aantal workshops die de afgelopen maanden zijn gegeven met verschillende materialen. Een aantal van deze materialen zijn deze dag ook aanwezig, dus je hebt vrije keuze waarmee je wilt gaan werken!

Dit is de allerlaatste workshop voordat de zomervakantie begint en daarom sluiten we dit seizoen feestelijk af in het kinderatelier.