Kom naar het Dada Poëziebal op zaterdag 6 oktober in De Lawei! Vanaf 19.30 uur presenteren we i.s.m. Janneke de Haan en Sanne van Balen een verrassende en vooral onvoorspelbare avond met poëzie, performances, muziek, beeld en dans. Wat we in ieder geval kunnen verklappen is dat je wordt ondergedompeld in een unieke, dadaïstische ervaring die thuis al begint: kom naar ons bal in de kleuren Dada, rood, zwart, grijs en wit!

Programmering
De avond wordt een beleving op zich en laat zich het best omschrijven als extravagant, intiem, verrassend en een tikkeltje rebels. Het wordt een avondvullend programma met voordrachten, muziek, dans, beeld en onverwachte performances op meerdere plekken tegelijk. Optredens worden verzorgd door

Optredens worden verzorgd door K. Schippers, Astrid Lampe, Jan Ketelaar, Alison Isadora, Jaap Blonk, Tim Schouten, Felicity Provan en Laura Polence, studenten Beeld en Taal van de Gerrit Rietveld Academie, Meindert Talma, Tijdelijke Toon, Bram Zielman, Andries de Jong, Leendert Vooijce, Eeltsje Hettinga, Nyk de Vries, Redactielokaal met Jamila Faber en Arjan Hut, Natasja Hoekstra en dansers en Willie Darktrousers. Presentator van de avond: Karel Hermans. Regie van de avond: Janneke de Haan i.s.m. Sanne van Balen.

Kaarten kosten € 15 en zijn verkrijgbaar via: www.lawei.nl.