Cultuurboulevard Rusland 10 februari 2013

basislogoCultuurboulevard Rusland 10 februari 2013  programma Museum Dr8888 met Zamba Mazurka Classic

Classico is een nieuw ensemble met als vaste kern v.l.n.r. Helma Erkelens (mezzo-sopraan), Carlijn Ubbens (altviool), Rop Haverkort (piano/ accordeon) en Anna Badalian (viool). ZambaMazurka Classico brengt klassieke muziek met roots: liederen en instrumentale stukken waarin het land van herkomst van de componist duidelijk doorklinkt. De meeslepende melancholie van de Russische ziel, zoals bij Tsjaikovsky. De vonkende passie van Latijns-Amerika, zoals bij Villa Lobos en Ginastera. Speciaal ter gelegenheid van de Cultuurboulevard die in het teken staat van Rusland spelen ze aantal prachtige, toegankelijke stukken van Tsjaikovskij en Glazunov,  Russische volksmuziek en klezmer.

Door de eigen instrumentaties en arrangementen van Rop Haverkort krijgt deze toegankelijke 19e en 20e eeuwse muziek een heel nieuw karakter.

Zamba Mazurka Classico geeft twee keer een optreden van ongeveer 30 minuten in het Auditorium van het Museum, om 14.00 uur en om 15.30 uur.

Toegangkaartjes: € 2,50

Reserveren kaartjes via mailadres Museum Dr8888: info@museumdrachten.nl ovv Zamba Mazurka Classico, vergeet niet uw naam, adres en tel. nummer te vermelden.
Reserveren per telefoon: 0512-515647
Geef ook aan of u om 14.00 of 15.00 uur komt.
Reserveren is mogelijk t/m  8 februari.