Culturele zondag: Feest van the roaring twenties

logo-website-roaring-twentiesZondag 7 september organiseert Museum Dr8888 weer een nieuwe editie van Culturele Zondag. Het thema: the roaring twenties.
Het Museumplein is aankomende zondag gevuld met  North Face Outlet UK  swingende muziek, spetterende dansoptredens (van o.a. Decadentia en The Cotton Club), mooie oldtimers en leuke kinderactiviteiten.

Ook hebben we Brasserie l’Aubette, hét pop-up restaurant van Drachten! Met (h)eerlijke, betaalbare lunchgerechtjes zoals ambachtelijk gerookte zalm en hamburgers van speciaal rundvlees (verzorgd door het restaurant van Sûnenz). Doppio zorgt voor o.a koffie en authentiek, ambachtelijk (Maallust) bier. De brasserie en het podium zijn naar voorbeeld van de ontwerpen van Theo van Doesburg aangekleed. De toegang is GRATIS; voor de hapjes en drankjes kan er betaald worden met munten die u op het plein kunt kopen.

Voor het hele programma, klikt u op deze link.

Programma van Culturele Zondag: Het Feest van de roaring twenties

Optredens

11.00 uur                             Concert Songs from the Isles in auditorium van Museum Drachten

13.00 uur                             Opening Culturele Zondag door Paulo Martina, North Face Jackets Outlet   directeur Museum Drachten