Wie zelf deel wil uitmaken van de tentoonstelling ‘Beyond Dada’ kan meedoen aan een wedstrijd! De drie beste Dadawerken winnen het boek ‘Beyond Dada, The urgency of making stuff’ en krijgen een plaats in de tentoonstelling in het museum.

Wat moet je doen?
1: Maak een werk op A5-formaat. Net als de dadaïsten maak je dit werk met gevonden materiaal uit tijdschriften, folders en kranten.
2: Schrijf je naam, adres en telefoonnummer achterop het werk met een potlood en stop je werk in de rode brievenbus in het atelier van het museum. Je mag het ook opsturen naar Museum Dr8888, t.a.v. Hester Jenkins, Museumplein 2, 9203 DD Drachten. Je mag er zoveel maken als je zelf wilt!
3: Op woensdag 19 september om 15:00 uur wordt het beste werk door een deskundige jury beoordeeld en wordt de winnaar bekend gemaakt.

Hierna zijn de werken nog 11 dagen te bewonderen in de tentoonstelling van Beyond Dada: The urgency of making stuff. Op 1, 2, 3, 8, 9 en 10 oktober 2018 kun je je werk ophalen in het museum. Hierna worden de werken onderdeel van de collectie van Atelier Museum Dr8888.