Uitslag Dada Collegewedstrijd

De drie winnaars van de Dada Collegewedstrijd zijn bekend! De jury heeft de drie werken gekozen uit 115 inzendingen uit zowel binnen- als buitenland.

Dada Poëziebal

Kom naar het Dada Poëziebal op zaterdag 6 oktober in De Lawei! Vanaf 19.30 uur presenteren we een verrassende en vooral onvoorspelbare avond met poëzie, performances, muziek, beeld en dans.

Vacature voor vrijwilligerscoördinator

Voor de coördinatie van ons enthousiaste vrijwilligersteam zijn wij op zoek naar één of twee vrijwilligerscoördinatoren (m/v op vrijwillige basis). Interesse? Stuur ons dan voor 1 oktober 2018 een e-mail met CV en korte motivatie.

Beyond Dada Collagewedstrijd

WEDSTRIJD – Wie zelf deel wil uitmaken van de tentoonstelling ‘Beyond Dada’ kan meedoen aan een wedstrijd! De drie beste Dadawerken winnen het boek ‘Beyond Dada, The urgency of making stuff’ en krijgen een plaats in de tentoonstelling in het museum.

Collages maken in het Atelier

Kom deze zomer langs in het Atelier om een eigen kunstwerk op A5-formaat te maken. In het Atelier liggen allerlei materialen klaar!

Feestelijke afsluiting Kinderatelier

Vandaag is de laatste workshop in het Kinderatelier voordat de zomervakantie begint. We sluiten het feestelijk af! Kom je ook?