Museum Dr8888

Museum zoekt marketing- en communicatiemedewerker (24 uur)

Per 15 september zijn we op zoek naar een medewerker marketing en communicatie voor 24 uur.

Iconic-Houses maand

In juli is het Iconic Houses-maand! Op de zondagen kan je met een speciale Iconic Houses passe-partout o.a. het Van Doesburg-Rinsemahuis met 50% bezoeken.

Museum gesloten t/m 7 juli 2021

Het museum is t/m 7 juli 2021 gesloten in verband met de herinrichting van de nieuwe tentoonstelling. Vanaf 8 juli is ‘De schilder en zijn landschap’ te zien.

Kunstroute Stretch your legs

In juni verandert Drachten in een grote openluchtgalerie met het kunstproject ‘Stretch your legs’. Doe je ook mee?

Lezingen Klaas Koopmans

Op woensdag 9 juni houdt Jan Henk Hamoen in het museum een lezing over kunstenaar Klaas Koopmans. Meld je aan via info@museumdrachten.nl

Museum Dr8888

Museum blij met ondersteuning cultuurfondsen

Museum Dr8888 heeft dit jaar ondersteuning mogen ontvangen van diverse cultuurfondsen, waaronder het Mondriaan Fonds en de Wassenbergh-Clarijs Fonteinstichting.