Klaas Koopmans-tentoonstelling verlengd t/m 7 maart

De tentoonstelling ‘Waanzinnig! Het buitengewone leven van Klaas Koopmans’ is een week langer te zien tot en met 7 maart 2021.

Museum Dr8888

Museum blij met ondersteuning cultuurfondsen

Museum Dr8888 heeft dit jaar ondersteuning mogen ontvangen van diverse cultuurfondsen, waaronder het Mondriaan Fonds en de Wassenbergh-Clarijs Fonteinstichting.

Museum gesloten t/m 19 januari 2021

Ook Museum Dr8888 en het VDRH sluiten de deuren van 15 december t/m 19 januari 2021. We nemen contact op met de mensen die al een ticket hebben geboekt. We hopen je snel weer te zien!

Beluister onze audiotour

Wil je meer weten over de gebroeders Rinsema, hun vriendschap met Theo van Doesburg en het ontstaan van de Papegaaienbuurt? Maak dan gebruik van onze audiotour.

Kruidvat Museumweken

Museum Dr8888 doet mee aan de Kruidvat Museumweken 2020. Heb je een kaartje gekocht voor het museum? Vergeet dan niet telefonisch te reserveren!

Museum Dr8888 coronaproof

In het museum gelden de richtlijnen zoals aangekondigd door het RIVM en de Rijksoverheid. Zo is online reserveren noodzakelijk en adviseren we je het dragen van een mondkapje binnen het museum.