Kortingscode VDRH

In de maand augustus bieden we bezoekers van het Van Doesburg-Rinsemahuis 50% korting op hun kaartjes aan (vanaf 2 personen). Vul code VDRH50 in en bestel je kaarten!

Coronamaatregelen

Om onze bezoekers veilig en verantwoord te ontvangen in het museum, hebben we extra huisregels opgesteld.

Kinderatelier is weer geopend!

Het Kinderatelier is weer geopend! Elke woensdagmiddag van 14.30-16.30 hebben we weer een andere workshop. Meld je aan via [email protected]

Online tickets

Tickets voor een bezoek aan Museum Dr8888 of aan museumwoning VDRH zijn nu online verkrijgbaar.

Museum Dr8888 is weer open!

Museum Dr8888 is weer open met aangepaste openingstijden: donderdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. Vooraf reserveren is verplicht!

Audiotour VDRH online

Tot het Van-Doesburg-Rinsemahuis weer opengaat stellen wij de audiotour (deels) voor jullie beschikbaar. De audiotour kun je beluisteren in vier talen.