Aangepaste openingstijden

Van 26 t/m 30 juni is Museum Dr8888 gesloten i.v.m. herinrichtingen. V.a. 1 juli is het museum gedeeltelijk geopend; op 9 juli gaat het museum weer helemaal open.

Kunstweekend Beetsterzwaag

In het weekend van 1 en 2 juli is het Kunstweekend in Beetsterzwaag. Het thema is De Stijl. Met werken van top kunstenaars, professionele- en amateurkunstenaars.

Expositie Het Kleurlab

Van 20 juni t/m 23 juli is expositie in Sûnenz te zien met het werk van Het Kleurlab: een educatief project geïnspireerd op De Stijl.

Vier Vaderdag tijdens Familiedag in het museum

Op Vaderdag is het ook Familiedag in Museum Dr8888. Met een rondleiding en workshop in het teken van glas-in-loodramen. De Familiedag begint om 13.30 uur.

Unieke virtual reality-ervaring: De Stijl in 3D

Museum Dr8888 heeft i.s.m. Grendel Games, een virtual reality-app gelanceerd. De app ‘VDRH’ geeft een virtueel voorproefje van hoe de museumwoning eruit komt te zien.

Oproep deelnemers levend Stijlschilderij

Wij zoeken mensen voor een spectaculair levend Stijlschilderij a.s. woensdag 31 mei. Meedoen? Mail dan naar [email protected]