Museumwoning VDRH uitgeroepen tot House of the Day

Museumwoning Van Doesburg-Rinsemahuis is door de internationale website Iconic Houses uitgeroepen tot ‘House of the Day’.

Craandijkwandeling op zaterdag 29 juni

In het kader van de tentoonstelling ‘Wanderlust’ wordt een speciaal wandelarrangement aangeboden op zaterdag 29 juni 2019. Met een mooie wandeling naar Beetsterzwaag, incl. lunch.

Dada kunsttasproject te zien tijdens Simmerdeis

Ook dit jaar is Museum Dr8888 weer zichtbaar tijdens het Simmerdeis-festival. Nu met een kleine, maar bijzondere tentoonstelling in de Sluisfabriek: het Dada Kunsttas-project.

Openingstijden Pinksterweekend

We hebben aangepaste openingstijden tijdens het aankomende Pinksterweekend. Op eerste pinksterdag zijn we gesloten, maar op tweede pinksterdag zijn we weer volgens de reguliere tijden geopend.

Eindexamen expositie

Van 23 mei t/m 2 juni 2019 is het eindexamen werk van 18 leerlingen van VHS Singelland en Singelland VO Surhuisterveen in Museum Dr8888 te zien. Het thema: identiteit.

Museum zoekt (tijdelijke) communicatie- en marketingmedewerker

Vacature – Museum Dr8888 zoekt tijdelijke vervanging voor de communicatie- en marketingmedewerker in de periode juli – (half) november 2019 in verband met zwangerschapsverlof.