Museum Dr8888

I.v.m. ombouw gesloten (4 t/m 14 okt.)

Vanaf 4 oktober t/m 14 oktober is het museum gesloten i.v.m. het ombouwen van de tentoonstellingen. ‘De schilder… > Lees meer

Historische stadswandeling door Drachten

Elke vrijdag organiseert het museum i.s.m. Smelne’s Erfskip een historische stadswandeling door Drachten. Het programma begint om 10.30 uur en kost € 5.

Overlijden K. Schippers

Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het overlijden van schrijver en dichter K. Schippers, pseudoniem van Gerard Stigter (1936).

Iconic-Houses maand

In juli is het Iconic Houses-maand! Op de zondagen kan je met een speciale Iconic Houses passe-partout o.a. het Van Doesburg-Rinsemahuis met 50% bezoeken.

Museum gesloten t/m 7 juli 2021

Het museum is t/m 7 juli 2021 gesloten in verband met de herinrichting van de nieuwe tentoonstelling. Vanaf 8 juli is ‘De schilder en zijn landschap’ te zien.

Kunstroute Stretch your legs

In juni verandert Drachten in een grote openluchtgalerie met het kunstproject ‘Stretch your legs’. Doe je ook mee?