Vacature office manager

Wij zoeken een office manager voor 24-28 uur in de week. Reageer vóór 6 april op deze vacature!

Wijzigingen tentoonstellingsprogramma

Vanwege de aanhoudende coronacrisis en de daarmee samenhangende maatregelen, heeft Museum Dr8888 besloten om het tentoonstellingsprogramma van 2021 gedeeltelijk te wijzigen.

Museum Dr8888

Museum blij met ondersteuning cultuurfondsen

Museum Dr8888 heeft dit jaar ondersteuning mogen ontvangen van diverse cultuurfondsen, waaronder het Mondriaan Fonds en de Wassenbergh-Clarijs Fonteinstichting.

Museum Dr8888

Museum tijdelijk gesloten i.v.m. coronamaatregelen

Naar aanleiding van de coronamaatregelen zijn Museum Dr8888 en het Van Doesburg-Rinsemahuis tijdelijk gesloten. We hopen je binnen afzienbare tijd weer te verwelkomen!

Beluister onze audiotour

Wil je meer weten over de gebroeders Rinsema, hun vriendschap met Theo van Doesburg en het ontstaan van de Papegaaienbuurt? Maak dan gebruik van onze audiotour.

Kruidvat Museumweken

Museum Dr8888 doet mee aan de Kruidvat Museumweken 2020. Heb je een kaartje gekocht voor het museum? Vergeet dan niet telefonisch te reserveren!