Museum Dr8888

Boek over kunst, De Stijl, het leven en de dood

Het boek ‘Brieven over kunst, De Stijl, het leven en de dood’ is onlangs bij onze nieuwste tentoonstelling verschenen en verkrijgbaar in de Museumshop.

Graffitiworkshop tijdens Koningsdag

Tijdens Koningsdag gaan we vanaf 13.00 uur ‘Graffitikunst’ maken onder leiding van Folien Brouwer van Flo-Art. Starttijden: 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. De workshop is gratis.

Familiedag op Tweede Paasdag

Kom op Tweede Paasdag naar de Familiedag in Museum Dr8888 voor een rondleiding en een workshop. U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom!

Aangepaste openingstijden Museum Dr8888

I.v.m. de herinrichting van de zalen is Museum Dr8888 van 3 t/m 10 april gesloten. Daarna gedeeltelijk geopend tot 16 april. Let op: lift doet het niet wegens werkzaamheden.

De Stijl-scheerapparaat

Philips schenkt het museum zes exemplaren van De Stijl-scheerders. De apparataten zijn speciaal ontworpen in het kader van het Stijljaar.

Examenwerk leerlingen VHS in museum

Vanaf 5 april is het eindexamenwerk van 22 leerlingen van Singelland VHS te zien in het museum. Het thema van dit jaar: Dromen. Let op: de tentoonstelling is alleen voor schoolbezoek bestemd.