Museum Dr8888

Museum vanaf 19 november weer open

Vanaf 19 november zis het museum weer geopend! Let op: donderdag 19 november zijn we ivm een exclusieve openstelling gesloten van 14-17 uur.

Museum gesloten van 25 oktober t/m 7 november

We gaan hard aan de slag om weer een nieuwe tentoonstelling voor jullie neer te zetten. Van 26 oktober t/m 7 november zijn we gesloten, daarna openen we met Waanzinnig! Het buitengewone leven van Klaas Koopmans.

Kruidvat Museumweken

Museum Dr8888 doet mee aan de Kruidvat Museumweken 2020. Heb je een kaartje gekocht voor het museum? Vergeet dan niet telefonisch te reserveren!

Museum Dr8888 coronaproof

In het museum gelden de richtlijnen zoals aangekondigd door het RIVM en de Rijksoverheid. Zo is online reserveren noodzakelijk en adviseren we je het dragen van een mondkapje binnen het museum.

Museum Dr8888

Gratis naar museum tijdens Drachten in Stijl

Dit weekend is er weer een editie van Drachten in Stijl. Speciaal voor dit evenement kan je zaterdag 26 september gratis het museum bezoeken.

Bereikbaarheid op 13 september 2020

Op zondag 13 september is het Raadhuisplein afgesloten i.v.m. de 8 van Dr88. Kijk voor andere parkeeropties op onze website.