Museum Dr8888

Vertrek Paulo Martina directeur Museum Dr8888

Na ruim negen jaar heeft Martina besloten om een volgende stap te zetten in zijn carrière. Per 1… > Lees meer

Museum Dr8888

Arrangement VDRH v.a. 15 maart

Vanaf vrijdag 15 maart gaan we van start met volledige arrangementen VDRH. De rondleidingen vinden elke vrijdag en zondag plaats.

Aangepaste openingstijden

Museum Dr8888 is van 25 februari t/m 8 maart 2019 gesloten i.v.m. de herinrichting van de zalen. Vanaf 9 maart openen we met de nieuwe tentoonstelling Iconen van het Noorden.

Pilot-rondleidingen VDRH

Vanaf 1 maart starten we met drie pilot-rondleidingen in het Van Doesburg-Rinsemahuis. We hebben een mooi arrangement samengesteld dat begint in het museum en eindigt in de museumwoning.

Help Pake en Beppe de Vakantie Door

De hele voorjaarsvakantie ligt er een (gratis) speurtocht klaar bij onze museumbalie. Verder organiseren we op woensdag 20 februari de workshop ‘Lekker ite, neat weismite’.