Museum gesloten

Museum Dr8888 is van 15 t/m 26 januari 2018 gesloten i.v.m. de herinrichting van de zalen voor de aankomende tentoonstelling ‘Beyond Dada en De Stijl I’.

Rondleiding Onvergetelijk Dr8888 verschoven

De Onvergetelijk Dr8888-rondleiding van dinsdag 2 januari is verschoven naar 9 januari 2018. Het thema is Geur en Kleur en haakt in onze huidige tentoonstelling.

Christmas Shopping Night

Ook Museum Dr8888 doet mee met de Christmas Shopping Night op vrijdag 22 december. Loop vooral bij ons binnen voor een lekker warm drankje of een mooi kerstcadeau!

Openingstijden Feestdagen

Hier vindt u de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Film ‘Krabben aan verf’

Op 16 & 17 december is de documentaire ‘Krabben aan verf – De Stijl in Drachten’ te zien op zowel Omrop Fryslân, als op NPO2.

Laatste workshop Kinderatelier van 2017

Op woensdag 20 december is de allerlaatste workshop in het Kinderatelier dit jaar. Mis het niet! Maak feestelijke constructivistische kopjes om thee uit te drinken bij het kerstontbijt.