Eindexamen expositie

Van 23 mei t/m 2 juni 2019 is het eindexamen werk van 18 leerlingen van VHS Singelland en Singelland VO Surhuisterveen in Museum Dr8888 te zien. Het thema: identiteit.

Museum zoekt (tijdelijke) communicatie- en marketingmedewerker

Vacature – Museum Dr8888 zoekt tijdelijke vervanging voor de communicatie- en marketingmedewerker in de periode juli – (half) november 2019 in verband met zwangerschapsverlof.

Familiedag op zondag 19 mei

Op zondag 19 mei is het Familiedag in Museum Dr8888. Sluit vanaf 13:30 uur aan bij onze museumdocent en ga samen met het Mobiele Atelier door de tentoonstelling Iconen van het Noorden.

Vernieuwd Kinderatelier

Vanaf deze week zijn de prijzen voor Kinderatelier Dr8888 verlaagd naar € 3,50. Ook is er een geheel vernieuwd programma met nieuwe workshops.

Studiedag Kunstgeschiedenis in Museum Dr8888

Op woensdag 8 mei organiseert de Vrije Academie de studiedag ‘Kunstgeschiedenis in 1 dag’ in Museum Dr8888. Aanmeldingen verlopen via de website van de Vrije Academie.

Lunchdeal in Museumcafé tijdens koopzondag

Elke koopzondag heeft Museum Dr8888 een speciale lunchdeal voor bezoekers. Voor slechts € 4,50 drinken en een broodje naar keuze. Kom langs!