Vanaf 4 juni weer open!

We gaan vanaf donderdag 4 juni weer open! De eerstkomende tijd houden we aangepaste openingstijden aan: donderdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. Om het museum te bezoeken moet je vooraf reserveren.

Audiotour VDRH online

Tot het Van-Doesburg-Rinsemahuis weer opengaat stellen wij de audiotour (deels) voor jullie beschikbaar. De audiotour kun je beluisteren in vier talen.

Opdrachten voor de thuisblijver

Speciaal voor de thuisblijver hebben we elke dag een nieuwe, creatieve opdracht. Doe je mee?

Maatregelen coronavirus

In navolging van de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid en met oog op onze doelgroep hebben we besloten t/m 6 april onze deuren te sluiten. Dit geldt ook voor het Van Doesburg-Rinsemahuis.

Museum Dr8888 tijdens de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie doen we mee aan ‘Help Pake en Beppe de vakantie door’: kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders, ooms of tantes gratis gebruik maken maken van onze museumkoffer boordevol nieuwe opdrachten en materialen.

Nieuwe Museumkoffer

We hebben onze Museumkoffer weer vernieuwd! De koffer zit weer vol nieuwe opdrachten en materialen die je alleen of samen kunt doen.