Onvergetelijk-rondleiding van 4 april gaat NIET door

Wegens de heropbouw van de zalen gaat de Onvergetelijk-rondleiding van dinsdag 4 april NIET door.

Project Kunsttas in Museum Dr8888

Van 30 maart t/m 2 april wordt het kunstproject Kunsttas, elf kunstwerken geïnspireerd door Dada, in het museum getoond.

Jazz ’n Taste

Op zondag 26 maart vindt v.a. 12.30 uur de eerste editie van Jazz ’n Taste plaats. Een heerlijke combinatie van live jazzmuziek en culinaire verassingen!

Voorstelling ‘Je valt me tegen’

Op zaterdag 11 maart komt muziektheatergezelschap Tinto! naar Museum Dr8888 en speelt v.a. 16.00 uur de voorstelling ‘Je valt me tegen’.

Help Pake & Beppe de vakantie door!

Op woensdag 22 februari organiseert Museum Dr8888, in het kader van ‘Help Pake en Beppe de vakantie door’, de workshop ‘Stille Wirwar’.

Kleurlab van start

Leerlingen en studenten van het Drachtster Lyceum en het ROC Friese Poort zijn gestart met het educatieproject Het Kleurlab vanuit Museum Dr8888.