Lezing door Anna Ostrovskaja

Op zaterdag 4 november vindt er een lezing plaats over Nederlands en Russisch constructivisme. De lezing wordt gehouden door Anna Ostrovskaja.

MuseumTV items

MuseumTV heeft onlangs een aantal video’s opgenomen in Museum Dr8888, waaronder een promotievideo en een zgn. Artbite.

Museum ontvangt diverse schenkingen

Museum Dr8888 heeft diverse schenkingen van particulieren mogen ontvangen. O.a. werken van Thijs Rinsmema en Theo van Doesburg.

De Stijl trekt bezoekers naar het museum

De marketingcampagne in het kader van het themajaar Mondriaan tot Dutch Design pakt succesvol uit voor Museum Dr8888. Dit komt mede dankzij een provinciale subsidie van € 40.000 van Provincie Fryslân.

Voorstelling Menschen-Worte

Op zaterdag 7 oktober komt de voorstelling Menschen-Worte naar Museum Dr8888. Een theatraal concert rond de gedichten van kunstenaar en dichter Hans Arp.

Kinderprogramma op stakingsdag

Op de stakingsdag van 5 oktober 2017 kunnen kinderen en hun begeleider(s) gratis naar het museum. Bezoek onze nieuwste tentoonstelling, knutsel in het Kinderatelier of gebruik onze Museumkoffer met doeboek (€ 2,50).