Unieke virtual reality-ervaring: De Stijl in 3D

Museum Dr8888 heeft i.s.m. Grendel Games, een virtual reality-app gelanceerd. De app ‘VDRH’ geeft een virtueel voorproefje van hoe de museumwoning eruit komt te zien.

De Museumkoffer

Vanaf woensdag 9 augustus is De Museumkoffer weer gevuld met nieuwe materialen en opdrachten. Voor kinderen van 6-14 jaar!

Onvergetelijk Dr8888-rondleiding

Op dinsdag 1 augustus vindt er vanaf 14.00 uur weer een Onvergetelijk Dr8888-rondleiding plaats in het museum. Meld u zich aan via de mail of telefoon.

Overlevingskunst van Jaap van der Meij

Van 1 juli t/m 9 september is ‘Overlevingskunst’ van Jaap van der Meij te zien. De tentoonstelling wordt georganiseerd in het kader van het project Kunst met een Opdracht.

Aangepaste openingstijden

Van 26 t/m 30 juni is Museum Dr8888 gesloten i.v.m. herinrichtingen. V.a. 1 juli is het museum gedeeltelijk geopend; op 9 juli gaat het museum weer helemaal open.

Kunstweekend Beetsterzwaag

In het weekend van 1 en 2 juli is het Kunstweekend in Beetsterzwaag. Het thema is De Stijl. Met werken van top kunstenaars, professionele- en amateurkunstenaars.