Beyond Dada Collagewedstrijd

WEDSTRIJD – Wie zelf deel wil uitmaken van de tentoonstelling ‘Beyond Dada’ kan meedoen aan een wedstrijd! De drie beste Dadawerken winnen het boek ‘Beyond Dada, The urgency of making stuff’ en krijgen een plaats in de tentoonstelling in het museum.

Feestelijke afsluiting Kinderatelier

Vandaag is de laatste workshop in het Kinderatelier voordat de zomervakantie begint. We sluiten het feestelijk af! Kom je ook?

Museum Dr8888 gesloten

Museum Dr8888 is van 9 t/m 21 juli gesloten in verband met de herinrichting van de zalen voor de nieuwe tentoonstelling. Vanaf 22 juli opent de tentoonstelling ‘Beyond Dada en De Stijl Part II’.

Tentoonstellingen bijna afgelopen

De tentoonstellingen ‘Kind van Mondriaan: Siep van den Berg’, ‘Kracht van Karton’ en ‘De Stijl in Straatsburg’ zijn nog t/m 8 juli te bezoeken. Mede-curator Simon Deinum geeft a.s. zondag vanaf 2 uur rondleidingen.

Zaterdag geen toeslag i.v.m. drukte rondom opening

I.v.m. de opening van het Van Doesburg-Rinsemahuis op zaterdag 30 juni, is het Museumcafé tussen 11.00-14.00 uur gesloten en draait er géén film in het auditorium. Wij vragen deze dag geen toeslag.

Dr8888 Boogie Woogie voor Duurzaamheid

Vanaf 25 juni 2018 gaat de ‘Dr8888 Boogie Woogie voor Duurzaamheid’ van start tijdens de Eventweek van ROC Friese Poort. Met o.a. fototentoonstellingen en workshops.