Bereikbaarheid op 13 september 2020

Op zondag 13 september is het Raadhuisplein afgesloten i.v.m. de 8 van Dr88. Kijk voor andere parkeeropties op onze website.

Coronamaatregelen

Om onze bezoekers veilig en verantwoord te ontvangen in het museum, hebben we extra huisregels opgesteld. Daarnaast vragen we in ons horecapunt bezoekers hun gegevens in te vullen. Dit in navolging met de nieuwe richtlijnen.

Kinderatelier is weer geopend!

Het Kinderatelier is weer geopend! Elke woensdagmiddag van 14.30-16.30 hebben we weer een andere workshop. Meld je aan via l.vanderhoek@museumdrachten.nl

Online tickets

Tickets voor een bezoek aan Museum Dr8888 of aan museumwoning VDRH zijn nu online verkrijgbaar.

Museum Dr8888 is weer open!

Museum Dr8888 is weer open met aangepaste openingstijden: donderdag t/m zondag van 11:00-17:00 uur. Vooraf reserveren is verplicht!

Audiotour VDRH online

Tot het Van-Doesburg-Rinsemahuis weer opengaat stellen wij de audiotour (deels) voor jullie beschikbaar. De audiotour kun je beluisteren in vier talen.