Lunch-actie Museumcafé

Van 8 t/m 27 mei 2018 kunt u gebruik maken van een speciale lunch-actie in het onlangs vernieuwde Museumcafé.

Aangepaste openingstijden

Tijdens het Pinksterweekend heeft het museum aangepaste openingstijden. Op zondag 20 mei (eerste pinksterdag) is het museum gesloten, maar op maandag 21 mei (tweede pinksterdag) zijn we gewoon weer geopend!

Open rondleidingen weer van start

Er worden open rondleidingen gegeven bij de tentoonstelling ‘Kind van Mondriaan: Siep van den Berg’, zowel doordeweeks als in het weekend.

Vernieuwd Museumcafé geopend

Het vernieuwde Museumcafé ‘Petite Aubette’ is vanaf 22 april geopend! U bent van harte welkom voor een lekker kopje koffie, een gebakje of een heerlijke lunch! We zijn van di-zo, van 11-17 uur geopend (toegang tot het café is gratis!).

Rondleidingen door Simon Deinum

Aanstaande zondag geeft medecurator van de tentoonstelling ‘Kind van Mondriaan: Siep van den Berg’, Simon Deinum twee rondleidingen door de tentoonstelling.

Museum gesloten

Het museum is van 9 t/m 21 april 2018 GESLOTEN in verband met de herinrichting van de zalen. Vanaf 22 april bent u weer van harte welkom!