Leer meer tijdens een privé-rondleiding in Museum Dr8888 

Wil je net dat beetje extra uit je museumbezoek halen? Dat kan! In de maand augustus bieden we elke dinsdag én woensdag een privé-rondleiding door het museum aan. Tijdens deze rondleidingen kun je in het museum samen langer en beter naar de tentoonstellingen te kijken. De rondleidingen vinden buiten openingstijden plaats, zodat je voldoende ruimte en tijd hebt om stil te staan bij de werken en om vragen te stellen.

Dinsdag: rondleiding voor individuele bezoekers
Elke dinsdag organiseren we voor individuele bezoekers een rondleiding. De aanmeldingen verlopen via het TIP (Toeristisch Informatie Punt aan het Museumplein 3) waar je je kunt inschrijven. Er is ruimte voor minimaal 5 en maximaal 10 personen. De rondleiding begint om 14.00 uur en kost € 4 p.p. (excl. entree museum). Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de rondleiding niet door.

Data: 11, 18, 25 augustus 2020 / Kosten: entree museum (mjk gratis) + € 4 p.p. / Tijd: 14.00-15.00 uur/ Aanmelden via: TIP Drachten (inschrijven aan de balie)

Woensdag: rondleiding voor groepen
Op woensdag bieden we een exclusieve rondleiding voor groepen aan (max. grootte 6 personen). Tijdens de rondleiding neemt onze conservator je mee door het museum om samen met aandacht naar de tentoonstelling te kijken. En stel ondertussen alle vragen die je wilt! Meld je aan via [email protected]. We vragen je om uiterlijk 24 uur van te voren de rondleiding te boeken. Er is plaats voor max. 6 deelnemers. De kosten zijn € 40 euro (per groep). Dit is exclusief de entreekosten voor het museum (museumjaarkaart is gratis).

Data: 5, 12, 19 en 26 augustus 2020 /Tijd: 11.00-12.00 uur /Kosten: entree (p.p.) + kosten rondleiding € 40 / Aanmelden via [email protected]