Hier vindt u alle activiteiten die zich in en buiten het museum afspelen. Naast activiteiten heeft het museum ook o.a. arrangementen en speciale Familiedagen.


Graffitiworkshop tijdens Koningsdag
Dit jaar gaan we met Flow-Art onder leiding van Folien Brouwer graffiti kunst maken. Op panelen gaan we met sjablonen ons eigen schilderij maken met gebruik van spuitbussen.
Donderdag 27 april van 13 tot 16 uur, starttijden: 13.00 uur, 14.00 uur. en 15.00 uur. De workshop is gratis en vindt plaats op het Museumplein.


Arrangement Museumrondleiding
In het kader van de tentoonstelling De Stijl in Drachten: Theo van Doesburg, kleur in architectuur geven we weer open rondleidingen door de aankomende tentoonstelling.

Praktische informatie
Het arrangement wordt twee à drie middagen in de maand aangeboden met een maximum van 15 personen per groep. U kunt zich telefonisch opgeven via ons telefoonnummer
0512-515647 (kies voor optie 1) of via het inschrijfformulier aan onze balie. De kosten van het arrangement is €17,50 + € 2,- toeslag per persoon; museumkaarthouders betalen €12,50 + € 2,- toeslag (entree museum, een kopje koffie/thee met gebakje en rondleiding tentoonstelling). Meer info vindt u hier.

Arrangement Stadswandeling
Veel van wat zich op Stijlgebied in Drachten heeft afgespeeld is buiten ons museum te zien. Daarom bieden we onze bezoekers dit jaar een bijzonder arrangement aan in de vorm van een begeleide stadswandeling. De wandeling voert langs interessante architectonische objecten in het centrum van Drachten met als eindbestemming de zgn. ‘Papegaaienbuurt’.

Praktische informatie
De arrangementen worden op twee middagen in de maand aangeboden met een maximum van 15 personen per groep. U kunt zich telefonisch opgeven via ons telefoonnummer 0512-515647 (kies voor optie 1) of via het inschrijfformulier aan onze balie. De kosten van het arrangement is €17,50 per persoon; museumkaarthouders betalen €12,50 (entreeprijs museum, stadswandeling met gids en een kop koffie/thee met een Stijlgebakje of Drachtster Turfje, voorafgaand of na afloop van de wandeling).  Meer info vindt u hier.