Hier vindt u alle activiteiten die zich in en buiten het museum afspelen. Naast activiteiten heeft het museum ook o.a. stadswandelingenarrangementen en speciale Familiedagen.


Lezing door Anna Ostrovkaja | zaterdag 4 november
De lezing bespreekt de aantrekkingskracht tussen de kunstenaars en architecten rondom De Stijl en de beoefenaars van de nieuwe kunsten in Sovjet Rusland. De spreker Anna Ostrovskaja (St. Petersburg, 1973) is freelance kunsthistorisch onderzoeker, curator en educator gespecialiseerd in kunst van de eerste helft van de twintigste eeuw, met bijzondere interesse in kunstenaars netwerken van de Russsiche Avant-garde en Nederlands Modernisme.

Tijdens de voorstelling is ook ons Kinderatelier geopend. Een middag voor de hele familie!

Zaterdag 4 november / Aanvang: 14.30 uur / Prijs: € 10,- (inclusief bezoek aan tentoonstelling) / Aanmelden via [email protected]


Familiedag zondag 19 november

Op zondag 19 november is het weer Familiedag in Museum Dr8888. De familiedag begint om 13.30 uur met een rondleiding door museumdocent Mariëlle Vos. Tijdens de rondleiding kunnen de deelnemers alvast inspiratie opdoen voor de workshop die aansluitend plaatsvindt in het Atelier. Het thema van de Familiedag zal geïnspireerd zijn op de tentoonstelling De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland die momenteel in het museum te zien is.

Datum: zondag 19 november 2017/ Aanvang: 13.30 uur / Prijs: entree (volwassenen), kinderen gratis / Aanmelden via: [email protected]