Hier vindt u alle activiteiten die zich in en buiten het museum afspelen. Naast activiteiten heeft het museum ook o.a. arrangementen en speciale Familiedagen.Jazz ’n Taste
Kom naar de eerste editie van Jazz ’n Taste in Drachten op zondag 26 maart. Laat u deze zondagmiddag muzikaal en culinair verwennen met o.a. een centrumwandeling en geniet in 5 verschillende restaurants van bijzondere live jazzmuziek. Kijk hier voor meer informatie.


Arrangement Stadswandeling 2017 – 100 JAAR DE STIJL
Veel van wat zich op Stijlgebied in Drachten heeft afgespeeld is buiten ons museum te zien. Daarom bieden we onze bezoekers dit jaar een bijzonder arrangement aan in de vorm van een begeleide stadswandeling.

Over de Stadswandeling
De wandeling voert langs interessante architectonische objecten in het centrum van Drachten met als eindbestemming de zgn. ‘Papegaaienbuurt’.

Praktische informatie
De arrangementen worden op twee middagen in de maand aangeboden met een maximum van 15 personen per groep. U kunt zich telefonisch opgeven via ons telefoonnummer 0512-515647 (kies voor optie 1) of via het inschrijfformulier aan onze balie. De kosten van het arrangement is €17,50 per persoon; museumkaarthouders betalen €12,50 (entreeprijs museum, stadswandeling met gids en een kop koffie/thee met een Stijlgebakje of Drachtster Turfje, voorafgaand of na afloop van de wandeling).  Meer info vindt u hier.