Hier vindt u alle activiteiten die zich in en buiten het museum afspelen. Naast activiteiten heeft het museum ook o.a. open rondleidingenarrangementen en speciale Familiedagen.


Poëziebal
Op zaterdag 6 oktober organiseert Museum Dr8888 i.s.m. Janneke de Haan en Sanne van Balen het Dada Poëziebal in Schouwburg De Lawei. Vanaf 19.30 uur presenteert het museum in de Kleine Zaal een verrassend en onvoorspelbaar programma met poëzie, performances, muziek, beeld en dans. Optredens worden verzorgd door o.a. K. Schippers, Astrid Lampe, Nyk de Vries, Jan Ketelaar, Meindert Talma en Andries de Jong. Het Poëziebal is onderdeel van het buitenprogramma van Museum Dr8888 vindt plaats in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018. 

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.lawei.nl.

Open werkplaats Jan Ketelaar
Iedere zaterdag van 11:00-17:00 is de werkplaats van Jan Ketelaar geopend voor publiek. Iedere láátste zaterdag van de maand is er een uitgebreid programma, met meerdere open ateliers in de fabriek en met gastexpospanten, muziek en hapjes. De inhoud van dat programma wordt steeds in de loop dan de maand voorafgaand aan de laatste zaterdag bekend. Het is afhankelijk van wie zich aanmeldt en wat zich aandient. Dat maakt het afwisselend en verrassend. Kijk op de website van Jan Ketelaar voor meer informatie.